top of page
Over de balans
Relatie-onderhoud
Soms ben je al zo lang bij elkaar dat het je niet meer opvalt hoe je met elkaar omgaat. Je voelt je wel eens ontevreden of moe.
Je denkt ach… we hebben het druk, het gaat vanzelf over, het komt allemaal wel goed, straks. Maar dan is het straks, en dan nog voel je je alleen, onbegrepen. Zonder dat je de vinger er precies op kan leggen. Dat is toch jammer?!
 
Als je leert om te blijven praten en vooral te luisteren naar elkaar, breng je weer energie in je relatie. Dan krijgt de sleur geen kans.
Of je nu lang of kort bij elkaar bent. Praten, luisteren en moeite doen voor elkaar blijft belangrijk. Bij elkaar nagaan of jullie nog dezelfde doelen nastreven. Dat je van elkaar weet wat je van een relatie verwacht.
Het is net als elke dag schone kleren aantrekken. Dat is vanzelfsprekend. Maar je moet dan wel de was gedaan hebben. Dat is in een relatie hetzelfde. Je moet er samen aan willen werken.
Ook als er sprake is van ontrouw of tegengestelde verwachtingen wil therapie vaak helpen om de weg naar elkaar terug te vinden. 
Mocht het tussen jullie niet meer goed kunnen komen dan kan Praktijk De Balans helpen om in harmonie uit elkaar te gaan. 
Tip om samen met je partner te doen.
Het leven van alledag is druk. Kinderen, werk, sport en zo meer.
Het samen iets gezelligs doen schiet er dan vaak bij in. Wanneer zijn  jullie nog samen uit eten geweest? Naar de bioscoop? Of gewoon een samen een flinke wandeling gemaakt?
Schrijf eens op welk uitje jij graag samen wilt doen
Stop alle plannen in een pot. Elke twee weken pak je om de beurt een briefje uit de pot. Diegene die het briefje trekt regelt oppas, reserveringen en alles wat er voor dát uitje nodig is. Je zult zien hoeveel energie jullie krijgen van het éven samen zijn!
Over De Balans
Praktijk De Balans
Maureen Feldmann


Hoogvlietlaan 23
3235 BK Rockanje
Rolstoeltoegankelijk


Goed bereikbaar met openbaar vervoer en de auto. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden.

Emailadres:
jouwleveninbalans@gmail.com
Telefoonnummer:
06 - 42 66 56 88


IBAN: NL20 KNAB
0508 4944 00
t.n.v De Balans

Aangesloten bij de 
Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten
en RBCZ
 
Persoonlijke AGB-Code: 90031703
Praktijk AGB-Code:

 90010628
 
Kamer van Koophandelnummer:
24458944
bottom of page