Welkom

De Balans is een praktijk voor intuïtieve kinesiologie en psycho-sociaaltherapie. Sinds 1993 kunnen kinderen en volwassen bij mij terecht met lichamelijke, psychische, gedragsmatige en voedingsklachten voor diverse consulten en cursussen.

Wilt u meer informatie over welke consulten en cursussen er gegeven worden kijk dan in de menu balk bovenin, bij consulten en cursussen.

Alle consulten en cursussen van De Balans worden gegeven door mijzelf, Maureen Feldmann. (C.V.)

Pasfoto

Momenteel is mijn praktijk gevestigd in Rockanje en Maastricht. Ik ben beëdigd als Erkend Kinesiologe door de Beroepsvereniging voor Kinesiologie
In België heb ik een vierjarige opleiding tot psycho-sociaal-therapeute gevolgd. Deze opleiding was vooral gericht op het bewust voelen van je lichaam, de herkenning van emoties die daarbij loskomen, het leren accepteren en vooral het op een gezonde manier leren uiten van die emoties. Ik heb daar behalve individuen, ook groepen leren begeleiden zowel volwassenen als kinderen.

Na de opleiding tot psycho-sociaal-therapeute had ik de behoefte deze kennis ook wetenschappelijk te onderbouwen en ben ik de opleiding Psychologie aan de Open Universiteit begonnen. Zowel in België als tijdens de opleiding Psychologie is er veel aandacht besteed aan de rouw- en verliesverwerking volgens Elisabeth Kübler-Ross. Naast deze opleidingen heb ik in 2002 ook mijn opleiding tot familieopstellings-therapeute afgerond.

De Balans is aangesloten bij de beroepsvereniging voor kinesiologie. Door een groot aantal zorgverzekeraars worden de consulten vergoed, kijk dus gelijk even in uw polisvoorwaarden.

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact op.

Login